minyak-anugerah-banner

4 Steps Shape Waist Trimmer

Mahukan Pinggang yang Lebih Ramping & Perut Lebih Kempis?

Cubalah 4 Steps Shape Waist Trimmer!!

waisttrimmer2

 

waisttrimmer3

4shape

 

Produk Hebat untuk Kempiskan Perut / Rampingkan Pinggang dengan SAUNA EFFECT!

Memberi kesan seakan bersauna, selepas 30 minit pemakaian, kulit akan terasa berpeluh

Penggunaan yang konsisten selama sebulan dapat melihat pengurangan inci yang ketara

Ada 4 tahap zip boleh laras, dianggarkan dari pinggang 24 inches – 32/34 inches

 

"Paling ideal dipakai semasa dalam waktu period atau pantang, kerana sauna effect akan beri kesan panas, ala-ala bertungku, so darah-darah kotor memang akan keluar dengan effective sekali….try la…!!" icon smile

 

Tip menggunakan 4 Steps Shape Waist Trimmer"

Cara terbaik memakai Waist Trimmer ini ialah dengan kedudukan berbaring dan selaraskan Waist Trimmer mengikut zip yang sesuai dengan perut anda.

Buat permulaan, tidak digalakkan menggunakan zip yang terlalu ketat, biarkan betul-betul ikut saiz dan selesa dipakai.

Bila sudah nampak perubahan (andai zip yang biasa digunakan makin longgar) barulah beralih kepada zip lain yang lebih sesuai. Jangan paksa dikhuatiri zip rosak atau koyak.

Boleh digunakan semasa tidur.

 

Untuk mereka yang berperut buncit dinasihatkan dalam keadaan berbaring semasa memakai Waist Trimmer untuk memudahkan zip.

Tidak digalakkan guna bersama krim panas kerana ditakuti andai kulit sensitif akan menjadi gatal-gatal atau merah-merah.

Boleh digunakan tidak kira siang atau malam

Digalakkan memakai sehingga 8 jam sehari untuk mendapatkan kesan yang lebih maksima!


"my review ermm nak bg review.. dah pakai around 2 weeks kot… pakai 12 jam… 8am – 8 pm.. tp wit the combination dgn jaga makan…pakai krim (i swear to this krim coz mmg rasa perubahan..even bra line pun rasa lemak kurang..dan rasa badan mengecil )..dan gelek belly dancing … chem rasa bila buang air kecil,rasa cam haba dibebaskan..perut pun kenyang sokmo la rasanya,cam perut jadi kecik kan.. then now chem rasa perut cam dah ok skit..nampak flat skit bila pakai body suit…kena usaha lagi ni so i think the combi waist trimmer ni, gud burn fat cream,jaga makan & exercise wud be work !!!!"


"malam tadi wa happy sesgt org tegur perut dah kempis..nampak flat bila pakai baby t tak sesia berpanasan dgn krim bakar lemak, balut dgn WT, gelek sakan dgn belly dance suka nyer..suka nyer.. try la WT ni..harga dia murah & berkesan"

"malam tadi cuba WT..pakai 7.15pm..tgk TV jap..memula pakai..nak cangkuk zip ke 3 cm payah..almaklum 1st time..tapi pakai zip ke-3 le..
pastu dalam kul 7.35 saya jogging kat trackmill…mmg sedap je rasa…cz pinggang ada back support..jogging 15m tak terasa…abis jogging terus buka WT sapu slimmimg hot mud…masuk sauna..rehat jap..mandi..
lepas mandi pakai semula WT..aikkkkkk dah boleh cangkuk zip ke-2..cam tak percaya..maybe sebab all combination tu buat ianya lebih berkesan..
pagi ni g opis pakai…zip ke-2..makan pun sikit je bfast td.. takleh nak masuk banyak..nak tgk seminggu ni ada perubahan ke.. "

 

Untuk mencuci 4 Steps Shape Waist Trimmer:

Dengan gunakan air sabun, celup dan kemudian sental secara lembut. 

Bilas dengan air dan tekap dengan tuala kering.

Keringkan di bawah kipas.

Dilarang jemur di bawah sinaran matahari kerana takut merosakkan FIR di dalam Waist Trimmer tersebut.

 

Harga Pasaran

RM 40.00

Harga Promosi:

RM 30.00

Kos penghantaran:

Semenanjung: RM6

Sabah & Sarawak: RM9

Pembelian RM130 ke atas, kos penghantaran PERCUMA!

*Untuk penghantaran ke tempat lain, sila hubungi kami di 012-210 8530 icon smile

 

Cara Pembelian

1. Sila buat pembayaran ke salah satu akaun bank seperti di bawah:

mb2u cimb
562106230762 8001962917
NEXUS LIFE ENTERPRISE NEXUS LIFE ENTERPRISE

 

2. Selepas pembayaran, sila SMS:

NAMA PRODUK, NAMA ANDA, ALAMAT, NO TELEFON, JUMLAH BAYARAN, TARIKH & MASA BAYARAN, REFERENCE NO ke 012-210 8530.

3. Kami akan pos pesanan anda dalam masa 24 jam (hari bekerja) menggunakan Poslaju atau Citylink.

4 Anda akan menerima tracking kod dari kami selepas jam 8 malam. Jika masih belum terima dalam 24 jam, sila hubungi kami untuk bantuan.

5. Anda boleh semak tracking kod anda di www.poslaju.com.my atau hubungi Posline di 1300-300-300 untuk bantuan.

_________________________________________________________________________

pixel

Incoming search terms:

  • bengkung moden
  • bengkung moden murah
  • waist trimmer
  • waist trimmer murah
  • bengkung
  • krim bakar lemak
  • bengkung v asia
  • krim kempis perut
  • bengkung zip

You might also likeclose