minyak-anugerah-banner

CenGreen

 

 

Anda Ingin Merealisasikan Impian untuk Mengejar Kecantikan ?

Cubalah CenGreen!!

cengreen1

 

 

CenGreen

 
Produk CenGreen ini dijamin dapat mencerahkan kulit.merawat masalah jeragat,merawat jeragat dan merawat masalah kedutan muka. Produk hasil teknologi Japan dan bebas kesan sampingan.Mempunyai sijil halal yang diiktiraf. Anda akan dapat melihat perubahan pada kali pertama penggunaannya.

Satu set CenGreen mengadungi 7 botol cen-G Enhancing Ampoule dan 7 Cen-G Enhancing Mask

Apabila usia kita semakin meningkat, fungsi-fungsi badan akan merosot beransur-ansur; begitu juga dengan kecergasan dan keremajaan. CenGreen Global berusaha untuk membangunkan Siri Cen-G yang berteraskan perubatan kecantikan moden dan menggabungkan Fullerene C60 ramuan yang paling popular di dunia dengan terapi batu permata. Siri CEN-G bertujuan untuk membantu anda mengembalikan keremajaan dan memelihara fizikal, mental dan rohani yang sihat serta cergas melalui kaedah penjagaan kecantikan semula jadi yang berkonsepkan homeopati.

Pasukan R&D Siri CEN-G berjaya memilih ramuan yang amat bernilai seperti Fullerence C60, Ekstrak Malachite, Asid Tranexamic, Protein Sutera, Sodium Hyaluronate yang menepati syarat “Kepekatan tinggi, Ketulenan tinggi, Kadar penyerapan tinggi, Tahap keselamatan tinggi, serta Bebas daripada bahan penambah dan alkohol”. Siri produk yang ditemui juga mesti memenuhi lima kualiti utama, iaitu “Keberkesanan tinggi, Hipoalergenik, Kesan pencerahan dan pelembapan kulit dan menghilangkan tompok hitam”. Pekatan yang dihasilkan mampu meresap jauh ke lapisan dalam kulit untuk membebaskan kandungan aktifnya dan mengatasi masalah kulit dengan cepat dan berkesan.

Demi merealisasikan impian untuk mengejar kecantikan, CenGreen Global tidak berkompromi terhadap perkara-perkara berikut:

Keprofesionalan: Membangunkan formula penjagaan kecantikan terbaru dengan ilmu pengetahuan yang profesional.
Keberkesanan: Hanya ramuan yang terbaru, selamat dan berkesan dipilih.
Harga berpatutan: Menyediakan produk berkualiti tinggi dengan harga berpatutan.
Transformasi: Sedia menerima cabaran untuk memenuhi keperluan golongan pengguna yang berbeza.
Kecantikan: Menangani pelbagai masalah kulit untuk menyerlahkan kecantikan.


8 Keistimewaan CenGreen :

 • Teknologi Nano yang tercanggih
 • Teknik pengekstrakan mineral yang eksklusif Molekul bertenaga
 • Mineral surih
 • Menghilangkan lapisan kulit yang keras dan tebal
 • Melembapkan kulit
 • Mencerahkan kulit
 • Mengembalikan keanjalan dan ketegangan kulit


Ramuan eksklusif dalam Siri CEN-G: Fullerence C60

Fullerence C60 adalah ramuan perubatan biologi, ia dikomposisikan daripada 60 atom karbon dan merupakan ramuan anti oksigen terbaik yang menerima Anugerah Nobel. Hasil kajian sains membuktikan Fullerence C60 bertindak serentak untuk menangani empat masalah penuaan kulit:


 • Menentang Radikal Bebas – Fullerence C60 dapat diserap dengan cepat dan bertindak untuk menghapuskan radikal bebas dan melindungi sel-sel kulit. Ramuan yang terdiri daripada 1% Fullerence RS larut air yang berkepekatan tinggi serta berpaten. Ia juga dikenali sebagai “Tukang Sapu radikal bebas” kerana mampu mengurangkan radikal bebas yang terbentuk.
 • Anti Pengoksidaan – menguatkan fibroblast, menggalakkan penghasilan kolagen dan mencegah penuaan kulit. Fullerence RS larut air selain berfungsi sebagai antioksidan yang kuat, juga berkesan untuk mencerahkan kulit dan memudarkan tompok hitam. Kesan anti pengoksidaannya adalah 10 kali lebih tinggi berbanding dengan CoQ10 dan 172 kali lebih hebat daripada Vitamin C.
 • Memudarkan tompok hitam dan mencerahkan kulit – mampu bertindak secara sinergi untuk menghapuskan melanin yang timbul pada lapisan epidermis, dermis dan bawah kulit. Ia juga berkesan untuk mengurangkan pembentukan melanin, mengaktifkan fibroblast, merangsang penghasilan kolagen dalam badan dan anti keradangan.
 • Anti Keradangan – berkesan untuk melindungi sel, anti bakteria dan mengelakkan kulit daripada menjadi alergi serta membentuk lapisan pelindung pada kulit untuk menghalang kerosakan akibat sinaran ultra ungu.
Batu permata eksklusif yang terkandung dalam Siri CEN-G: Ekstrak Malachite
Malachite juga dikenali Batu Bahagia. Ia kaya dengan mineral surih seperti kuprum yang mampu menghidupkan semula kolagen dan elastin, seterusnya mempergiatkan penghasilan protein bagi merangsang penghasilan kolagen, mengaktifkan SOD untuk menentang radikal bebas, menguatkan daya ketahanan semulajadi kulit, dan juga mengekalkan kelembapan kulit bagi mengurangkan masalah kekurangan air yang berpunca daripada proses pengoksidaan.


Kandungan CenGreen :

Protein Sutera
Ia berkesan sebagai pencerahan kulit yang menakjubkan; ia juga berfungsi untuk menyingkirkan melanin dan meningkatkan keupayaan kulit untuk menyerap air. Selain daripada itu, ia berkesan untuk menyerap sinaran UV dan menghalang sinaran UVB, UVA dan UVC.

Asid Tranexamic
Ia bertindak untuk menghalang aktiviti tyrosinase supaya mengurangkan pembentukan melanosit dan juga merencatkan keaktifannya secara langsung. Ia berkeadaan stabil dan tidak mudah terpengaruh oleh faktor persekitaran atau sistem penghantaran.

Sodium Hyaluronate
Ia berbentuk gel dalam tisu-tisu dermis yang berfungsi untuk menyimpan air dan menambahkan kapasiti kulit. Ia juga merupakan faktor pelembap kulit yang hebat dan mampu menyerap 500-1000 kali air yang lebih banyak daripada saiznya.


Siri CEN-G mengandungi ramuan-ramuan terbaru serta terpilih untuk menangani pelbagai masalah kulit. Siri produk Cen-G amat berkesan untuk menangani empat masalah penuaan:

Menghapuskan radikal bebas
Anti pengoksidaan
Memudarkan tompok hitam dan mencerahkan kulit
Anti keradangan
CEN-G Enhancing Ampoule dan CEN-G Enhancing Mask sesuai untuk semua jenis kulit, khususnya:

Kulit kering dan dehidrasi
Kulit kusam dan berjerawat
Kulit kendur dan lendut
Memulihkan dan melembapkan kulitCara penggunaan CenGreen :

Bersihkan kulit. Patahkan leher bekas Ampoule, tekan leher Ampoule pada bahagian bawah bekas Ampoule, tolak pekatan ke bahagian mulutnya. Sapukan pada seluruh wajah dan bahagian leher. Urut dengan lembut sehingga ia diserap sepenuhnya.

Buka pek Enhancing Mask, tarik perlahan kedua tali pengikat pada bahagian bawah dagu mengikut lengkung wajah lalu digantungkan pada telinga. Biarkan selama 15-20 minit, kemudiannya ditanggalkan, urut dengan lembut sehingga ekstrak pada lapisan permukaan diserap sepenuhnya oleh permukaan kulit.

 

Harga Pasaran :

SET CENGREEN MASK (1 KOTAK)

Terdiri daripada 7 serum & 7 marsk

RM380

 

 

Harga Promosi :

SET CENGREEN MASK (1 KOTAK) :

Terdiri daripada 7 Serum & 7 Marsk

Rm365


PEK PERCUBAAN :

3 Serum & 3 Marsk

RM 190

 

PEK MINI :

1 Serum & 1 marsk 

RM 70

Kos penghantaran:

Semenanjung: RM6

Sabah & Sarawak: RM9

Pembelian RM130 ke atas, kos penghantaran PERCUMA!

*Untuk penghantaran ke tempat lain, sila hubungi kami di 012-210 8530 simple smile

 

Cara Pembelian

1. Sila buat pembayaran ke salah satu akaun bank seperti di bawah:

mb2u cimb
562106230762 8001962917
NEXUS LIFE ENTERPRISE NEXUS LIFE ENTERPRISE

 

2. Selepas pembayaran, sila SMS:

NAMA PRODUK, NAMA ANDA, ALAMAT, NO TELEFON, JUMLAH BAYARAN, TARIKH & MASA BAYARAN, REFERENCE NO ke 012-210 8530.

3. Kami akan pos pesanan anda dalam masa 24 jam (hari bekerja) menggunakan Poslaju atau Citylink.

4 Anda akan menerima tracking kod dari kami selepas jam 8 malam. Jika masih belum terima dalam 24 jam, sila hubungi kami untuk bantuan.

5. Anda boleh semak tracking kod anda di www.poslaju.com.my atau hubungi Posline di 1300-300-300 untuk bantuan.

_________________________________________________________________________

pixel

Incoming search terms:

 • bedak rona sutera
 • www cengreen com
 • minumak kesihatan berasaskan tomato
 • cengreen malaysia
 • ww cen green com

You might also likeclose