minyak-anugerah-banner

Set Bersalin Anugerah

 

set bersalin anugerah adamma 1306 14 adamma@8

 

Rahsia untuk kembali langsing,cergas dan menawan selepas bersalin???

Kini Anugerah Sdn Bhd mengeluarkan produk terbaru iaitu Set Bersalin Anugerah yang mana ia boleh didapati daripada kedai kami di seksyen 13 atau boleh melalui penghantaran Poslaju

 

Penerangan Set Bersalin Anugerah

Wanita dan kecantikan memang tidak dapat dipisah. majoriti wanita ingin kelihatan menawan lebih-lebih lagi bagi yang sudah berumah-tangga. ini kerana adalah merupakan tanggungjawab yang dituntut dalam islam bagi seorang isteri untuk berhias demi suami.namun begitu, masalah yang selalu dialami oleh kebanyakan wanita yang sudah beranak ialah kesukaran untuk mengembalikan tubuh badan seperti anak dara dulu. malah keadaan makin bertambah sukar apabila ada yang mengalami penyakit kronik selepas bersalin seperti  darah tinggi, buasir, meroyan, dan lesu serta tidak bermaya.dkecapi, ini akan membuatkan mereka merasa rendah diri untuk berhadapan dengan orang ramai.

Memahami keadaan sekarang tidak mengizinkan kaedah berpantang seperti dulu, Set Bersalin Anugerah-(set normal) diperkenalkan agar isteri zaman sekarang dapat memulihkan kesihatan, kebersihan dan penampilan selepas bersalin dengan mudah dan selamat. ia juga boleh dikatakan sebagai langkah permulaan bagi mereka yang tidak percaya dengan kaedah berpantang untuk mencuba keberkesannya. Set Bersalin Anugerah (set normal) ini juga adalah sangat istimewa kerana ia menggabungkan dua kombinasi penting iaitu dunia perubatan islam dan perubatan moden, setiap ramuan di dalam Set Bersalin Anugerah (set normal) ini telah didoakan dengan 30 juzuk AL-QURAN dan doa-doa plilihan agar ibu dan bayi dibaluti dengan mukjizat Qalam Allah.

Selain daripada bacaan 30 juzuk AL-QURAN, set bersalin anugerah (set normal) ini telah ditenagakan lagi dengan doa-doa pilihan daripada kalam suci AL-QURAN seperti:

Surah Al-Fatihah, Surah Al-Baqarah, Surah Al-buruj, Surah Taubah, Surah Yunus, Surah An-Nahl, Surah AL-Israa, Surah As-Syu'ara, Surah Fusilat, Surah Ankabut, Asma UL-Husna. 

Selain itu, Set Bersalin Anugerah ini diadunkan dengan herba dan kayu-kayan yang sering digunakan oleh bidan-bidan kampung suatu masa dahulu. kebanyakan hasil hutan ini semakin pupus dan luput telah ditelan dek zaman. diantaranya ialah kayu serapat, lada pintal, kayu mahsuri, daun salam, tongkat ali putih, daun tanduk rusa, temu kunci, daun lempoyang dan banyak lagi. inilah yang menjadikan Set Bersalin Anugerah istmewa dan penting untuk wanita bersalin.

In Shaa Allah  kombinasi AL-QURAN  dan khasiat herba di dalam set bersalin anugerah (set normal) ini mampu mengembalikan tenaga, kesihatan dan mempercepatkan proses pemulihan bagi ibu-ibu bersalin. sebagai umat islam kita mampu berusaha dan mengharapkan keredhaan Allah

 

Kandungan Set Bersalin Anugerah :

losyen sejuta khasiat anugerah 180ml

mandian/ sauna herba anugerah (6 uncang)

rahsia ketenangan ibu minyak pilis anugerah (30ml)

minyak telon anugerah (50ml)

minuman kesihatan ubat bijan anugerah (250ml)

rahsia kebersihan wanita (100ml)

minyak sejuta rahsia anugerah (150ml)

 

Harga Pasaran

RM 199.00

Harga Promosi:

RM 175.00 

 

Nota : Agent produk anugerah diperlukan, sila hubungi kami untuk mengetahui lebih lanjut.

Kos penghantaran:

Semenanjung: RM6

Sabah & Sarawak: RM9

Pembelian RM130 ke atas, kos penghantaran PERCUMA!

*Untuk penghantaran ke tempat lain, sila hubungi kami di 012-210 8530 simple smile

 

Cara Pembelian

1. Sila buat pembayaran ke salah satu akaun bank seperti di bawah:

mb2u cimb
562106230762 8001962917
NEXUS LIFE ENTERPRISE NEXUS LIFE ENTERPRISE

 

2. Selepas pembayaran, sila SMS:

NAMA PRODUK, NAMA ANDA, ALAMAT, NO TELEFON, JUMLAH BAYARAN, TARIKH & MASA BAYARAN, REFERENCE NO ke 012-210 8530.

3. Kami akan pos pesanan anda dalam masa 24 jam (hari bekerja) menggunakan Poslaju atau Citylink.

4 Anda akan menerima tracking kod dari kami selepas jam 8 malam. Jika masih belum terima dalam 24 jam, sila hubungi kami untuk bantuan.

5. Anda boleh semak tracking kod anda di www.poslaju.com.my atau hubungi Posline di 1300-300-300 untuk bantuan.

_________________________________________________________________________

pixel

Incoming search terms:

  • testimoni set bersalin anugerah
  • set berpantang anugerah
  • produk bersalin anugerah
  • minyak telon anugerah
  • produk anugerah set bersalin
  • set bersalin anugerah premium
  • set bersalin anugerah testimoni
  • anugerah set bersalin
  • jamu anugerah

You might also likeclose