Thanyaporn Be Fit!

Slimmingkan Badan dengan Mudah!

 

Thanyaporn Be Fit Slimming Capsules

Thanyaporn Be Fit Slimming Capsules mengandungi Garcinia Cambogia yang digunakan sejak dahulu untuk melancarkan perkumuhan (laksatif-julap) dan dengan itu dapat mengurangkan berat badan.

Thanyaporn Be Fit Slimming Capsules adalah supplement dari jenis herba yang dipasarkan sebagai ejen penurunan berat badan kerana Thanyaporn Be Fit Slimming Capsules mengandungi kompaun bernama Hydroxycitric Acid (HCA) yang membantu merawat obesiti.

HCA dalam garcinia combogia amat berkesan menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman. Merawat masalah kemurungan, susah tidur, migraine, gastrik, kencing manis, darah tinggi.


Antara Kelebihan Thanyaporn Be Fit Slimming Capsules :

 

  • Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya

  • Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal

  • Mengurangkan nafsu untuk makan

  • Menaikkan kadar metabolisma dan pembakaran kalori

  • Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal

  • Membakar lemak berlebihan dengan pantas

  • Mengawal berat badan dengan mudah

  • Tiada kesan sampingan yang negatif

  •  

Kebaikan Garcinia Cambogia Yang Terdapat Dalam Thanyaporn Be Fit Slimming Capsules:

  • Berkesan mengurangkan berat badan

  • Menghalang selera makan

  • Menghalang pembentukan lemak

  • Mengurang kolesterol

  • Menambahkan tenaga

  •  

  • Kandungan Thanyaporn Be Fit Slimming Capsules : 60 Capsules

1 Biji Kapsul Mengandungi 315mg garcinia combogia.

Cara Pengambilan Thanyaporn Be Fit Slimming Capsules :


Di ambil 2 kapsul sehari sebelum tidur diikuti minum air sekurang2nya 2 liter sehari. Jika makan supplement dan ubat hendaklah jarakkan pengambilan selama 2 jam.

 

TESTIMONIAL PENGGUNA THANYAPORN BE FIT SLIMMING CAPSULES

 

"Saya sungguh terkejut dengan perubahan diri saya yang tidak di sangka-sangka. Setelah berusaha begitu lama dengan mencuba berbagai produk berbentuk food supplement yang terpaksa remeh membawa shaker ke sana ke mari seperti produk Cmbrige diet, Jsmate Diet 5, Ttl image.

Bukan itu saja tetapi terpaksa skip makan dan menahan lapar (saya memang tidak boleh skip makan, badan saya lemah, mengigil kelaparan dan sakit perut akibat gastrik yang menyeksa diri saya) atau pill kurus dari doktor seperti duramine dan Xenical ( Ya Allah! banyak minyak keluar tapi saya tetap gagal kurus! :) tak termasuk ubat sapu dan gosok untuk kempis perut dan buang lemak… serta pelbagai teh yang pahit dan menyeksakan akhirnya syukur kepada tuhan dengan bantuan Thanyaporn Be Fit Slimming Capsulessaya dapat langsing semula dan kembalikan keremajaan diri saya. Bukan itu saja, diri saya juga semakin sihat dan bertenaga."


1) Testimoni – Haslina Kajang
Ini adalah evolusi saya cuma hanya 2 bulan pengambilan Thanyaporn Be Fit Slimming Capsule dan kekal dengan berat ideal sehingga sekarang. Gambar pertama ketika berat 67.5kg dan setelah pengambilan selama 2 bulan ianya turun kepada 62.5kg. Sesuatu yang sangat menakjubkan setelah berbagai usaha saya lakukan sebelum ini.

2) Setelah hanya 2 bulan pengambilan Be Fit Slimming Capsules, saya berjaya menurunkan berat sebanyak 5.5kg tanpa berlapar dan bersenam. Sekarang berat saya 67.5kg dengan ketinggian 163cm. Satu pencapaian dalam sejarah percubaan menurunkan berat badan. Saya telah mendapat berat ketika berusia 21 tahun diusia 30 tahun sekarang!! Terima kasih Thanyaporn Be Fit Slimming Capsules. Saya akan bantu dan kongsi dengan ramai yang lain di luar sana.

3) Saya sungguh terkejut dengan perubahan diri saya yang tidak di sangka-sangka. Setelah berusaha begitu lama
dengan mencuba berbagai produk berbentuk food supplement yang terpaksa remeh membawa shaker ke sana ke mari seperti produk Cambrige diet, Jusmate Diet 5, Total image. Bukan itu saja tetapi terpaksa skip makan dan menahan lapar (saya memang tidak boleh skip makan, badan saya lemah, mengigil kelaparan dan sakit perut akibat gastrik yang menyeksa diri saya) atau pill kurus dari doktor seperti duramine dan Xenical ( Ya Allah! banyak minyak keluar tapi saya tetap gagal kurus! :) tak termasuk ubat sapu dan gosok untuk kempis perut dan buang lemak… serta pelbagai teh yang pahit dan menyeksakan akhirnya syukur kepada tuhan dengan bantuan Thanyaporn Be Fit Slimming Capsulessaya dapat langsing semula dan kembalikan keremajaan diri saya. Bukan itu saja, diri saya juga semakin sihat dan bertenaga.

LAIN2 TESTIMONIAL:

dalam proses penggunaan….baru nak 2 weeks..nmpak perubahan jugak…makin lama makin tak heran makan…DATIN

First time mkn mlm tu..esok pagi berak..kalo tak, susah saya nak berak 2x seminggu je paling kerap..ni tiap2 pagi berak baru rasa mcm org normal..rasa la perubahan dlm seminggu ni..LIZA

Selalu dah try produk slim mcm2..kebanyakan buat saya sakit perut memanjang dan selera mkn tetap sama..So far try be-fit ni ok la..Takde lak sakit2 perut kerap nk membuang.. Selera mkn pun kurang..Saya makan nasi 1x je sehari dh rasa cukup..MIHA

Hye dear,akak nak bagi testimoni ni lepas 2 minggu akak makan pil tu. Mula2 akak berak2 la..tapi tak la kerap..dlm 2hari awal tu ada la dlm 2-3x buang air besar..Maybe la kot akak ni gemuk sangat..Lepas tu ok dah..setiap pagi akan membuang air besar.. Rasa ringan la badan ni.. Bila time makan akak makan juga takde nak diet2..tapi nafsu makan tu mmg dah kurang..Selalu 1-2x tambah nasi..tp ni dh makan sekali ,dh tak bertambah..Harap berterusan mcm ni..KAK JU

*Idamkan payudara menawan dengan Thanyaporn Pueraria Mirifica?

Harga pasaran:

RM 65.00

Harga Promosi :

RM 44.00

Kos penghantaran:

Semenanjung: RM6

Sabah & Sarawak: RM9

Pembelian RM130 ke atas, kos penghantaran PERCUMA!

*Untuk penghantaran ke tempat lain, sila hubungi kami di 012-210 8530 :)

 

Cara Pembelian

1. Sila buat pembayaran ke salah satu akaun bank seperti di bawah:

562106230762 8001962917
NEXUS LIFE ENTERPRISE NEXUS LIFE ENTERPRISE

 

2. Selepas pembayaran, sila SMS:

NAMA PRODUK, NAMA ANDA, ALAMAT, NO TELEFON, JUMLAH BAYARAN, TARIKH & MASA BAYARAN, REFERENCE NO ke 012-210 8530.

3. Kami akan pos pesanan anda dalam masa 24 jam (hari bekerja) menggunakan Poslaju atau Citylink.

4 Anda akan menerima tracking kod dari kami selepas jam 8 malam. Jika masih belum terima dalam 24 jam, sila hubungi kami untuk bantuan.

5. Anda boleh semak tracking kod anda di www.poslaju.com.my atau hubungi Posline di 1300-300-300 untuk bantuan.

_________________________________________________________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

  • be fit slimming
  • thanyapon produk
  • testimoni double up slim megah perawan
  • be fit slimming pills
  • be-fit capsules
  • produk be fit
  • testimoni be fit slimming capsule
  • be fit slimming capsule
  • testimoni xenical